پیش بینی قیمت طلا و سکه (دوشنبه ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) | روز عرضه یا تقاضا؟ پیش بینی بورس (دوشنبه ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) | منتظر صعود باشیم؟ پیش بینی قیمت ارز و دلار (دوشنبه ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴)| منتظر ریزش باشیم؟ جهش دوباره قیمت نفت و طلا در بازار‌های جهانی (۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) سالانه حدود ۱۰هزار نفر در ایران قربانی حوادث کار می‌شوند قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) | شاهین ۸۹۰ میلیون تومان شد ریزش قیمت خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) + جدول رشد انفجاری آلت‌کوین‌ها پس از جهش اتریوم (۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) ضربه سنگین انفجار بندر شهید رجایی بر زنجیره تأمین کالا‌های ترانزیتی | بحران در بندرعباس، رکود در جاده توسعه همکاری‌های مشترک بین گمرکات ایران و قطر انتقال سهمیه بنزین به کارت بانکی فعلاً منتفی است مردم درخصوص خطرات کشتار دام در هوای گرم و خارج از فضای کشتارگاه، هوشیار باشند سناریو‌های پیش‌روی بازار ارز در دوران پسامذاکرات | قیمت دلار در صورت توافق یا عدم‌توافق ایران با آمریکا چقدر می‌شود؟ رفتار محتاطانه سهامداران در بورس امروز | افت ۲۴ هزار واحدی شاخص کل (۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) گندم‌کار‌ها قربانی اختلاف دولتی‌ها | پرداخت مطالبات گندم‌کاران باز هم به تأخیر افتاد خریداری برنج ایرانی از کشاورز کیلویی ۸۰ هزار تومان و فروش، ۲۰۰ هزار تومان! افزایش بیش از ۲ میلیون تومانی قیمت سکه در مشهد! (۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) اوج‌گیری نرخ ارز و طلا در آستانه دور جدید مذاکرات (۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) | دلار به ۸۴ هزار تومان رسید افزایش جوجه‌ریزی در تایباد خراسان رضوی قیمت امروز مرغ و گوشت در مشهد اعلام شد (۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) + جدول رئیس هیئت‌مدیره کانون عالی انجمن‌های صنفی کارگران کشور: برای تحقق بیانات رهبری، دست همکاری به سوی وزارت کار دراز می‌کنیم آغاز رتبه‌بندی ایرلاین‌ها | نرخ بلیت هواپیما براساس رتبه ایرلاین‌ها تعیین می‌شود مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب تهران مردم را توصیه به خرید پمپ آب کرد! | شهروندان تاوان سیاست‌های نادرست آبی را پس می‌دهند؟ طرح اصلاح حکم برنامه هفتم در خصوص اختصاص فوق العاده خاص به شهرداری‌ها (۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) مرحله سوم کالابرگ هنوز مصوب نشده است قیمت امروز میوه و صیفی‌جات در مشهد (۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) | سیب کیلویی ۳۵ هزار تومان ساعت کاری جدید بانک‌های خصوصی اعلام شد | آیا بانک‌ها روز‌های پنجشنبه تعطیل هستند؟ تأکیدات رهبر معظم انقلاب بر امنیت شغلی، مسکن کارگری و کاهش حوادث ناشی از کار معاون وزیر کشاورزی: گوشت گرم از فهرست کالا‌های اساسی خارج شد
سرخط خبرها

آیا امکان برداشت نقدی شارژ ۸۰ هزار تومانی یارانه وجود دارد؟

  • کد خبر: ۱۶۸۷۱۳
  • ۲۱ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۲:۳۶
آیا امکان برداشت نقدی شارژ ۸۰ هزار تومانی یارانه وجود دارد؟
برخی کاربران در پی آغاز مرحله جدید اجرای طرح کالابرگ الکترونیکی و افزایش ۸۰ هزار تومانی مبلغ یارانه پرسش‌هایی را در خصوص نحوه استفاده از این اعتبار، اسامی فروشگاه‌های زنجیره‌ای، چگونگی خرید با کارت‌های بانکی و امکان برداشت نقدی شارژ ۸۰ هزار تومانی مطرح کرده‌اند که در این گزارش به آن‌ها پاسخ داده می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، بر اساس مرحله جدید طرح کالابرگ الکترونیکی که از روز شنبه ۱۳ خرداد ماه آغاز شده است، خانوار‌های مشمول دهک اول تا سوم و در گام نخست خانوار‌های تحت پوشش بهزیستی و کمیته امداد امام خمینی (ره) که یارانه ۴۰۰ هزار تومانی دریافت می‌کنند، در صورتی که ۷۰ درصد مبلغ یارانه خود که را به خرید ۱۱ قلم کالای اساسی پیش‌بینی شده در این طرح اختصاص دهند می‌توانند از افزایش ۲۰ درصدی مبلغ یارانه و شارژ ۸۰ هزار تومانی بهره‌مند شوند.

در واقع اگر هر یک از اعضای خانوار‌های دهک اول تا سوم مبلغ ۳۲۰ هزار تومان از اعتبار یارانه ۴۰۰ هزار تومانی خود را صرف خرید کالابرگ کنند، مبلغ ۸۰ هزار تومان دیگر در اعتبار یارانه آن‌ها شارژ می‌شود که با استفاده از این اعتبار می‌توانند ۱۱ قلم کالای اساسی شامل برنج ایرانی، گوشت منجمد گوساله، مرغ، تخم مرغ، پنیر سفید، شیر کم چرب پگاه، ماست کم چرب، روغن مایع، ماکارونی، قند و شکر و حبوبات را از هر نام و نشان تجاری انتخاب و خریداری کنند.

از کدام فروشگاه‌ها می‌توان کالابرگ خرید؟

در حال حاضر شش فروشگاه زنجیره‌ای افق کوروش، رفاه، دیلی مارکت، جانبو، گندم و هفت به این طرح ملی پیوسته و به وزارت کار متصل شده‌اند و طبق اظهارات معاون رفاه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی تعداد این فروشگاه‌ها به ۸ فروشگاه افزایش یافته و امکان خرید از تمام شعب این فروشگاه‌ها برای مردم فراهم شده است.

خانوار‌ها و متقاضیان خرید کالابرگ الکترونیکی برای اطلاع از اسامی فروشگاه‌های زنجیره‌ای و نشانی آن‌ها می‌توانند به سایت (شما) به نشانی https://shoma.sfara.ir مراجعه و یا از طریق نرم افزار‌های مایکت، سیب و کافه بازار برنامه شما را دانلود و لیست فروشگاه‌ها را مشاهده کنند.

آیا امکان خرید اینترنتی وجود دارد؟

در حال حاضر امکان خرید اینترنتی از فروشگاه مجازی فراهم نیست، اما به زودی امکان خرید از فروشگاه مجازی متصل به سامانه شما فراهم خواهد شد.

با کدام یک از کارت‌های بانکی می‌توان کالابرگ خرید؟

خانوار‌ها برای خرید کالا هیچ محدودیتی ندارند، ولی از همه کارت‌های بانکی اعضای خانواده نمی‌توان برای این منظور استفاده کرد بلکه امکان خرید کالابرگ تنها از کارت‌های بانکی که به اسم سرپرست خانوار است وجود دارد، چون اعتبار یارانه کالابرگ به سرپرست خانوار اختصاص یافته است بنابراین فرقی نمی‌کند که از کدام یک از کارت‌های بانکی سرپرست خانوار برای خرید کالابرگ استفاده شود.

نکته قابل توجه اینکه اعتبار یارانه کالابرگ به حساب سرپرست خانوار واریز نمی‌شود بلکه روی کد ملی او شارژ شده است به همین دلیل با هر کارت بانکی که متعلق به سرپرست باشد می‌توان خرید را انجام داد.

آیا می‌توان شارژ ۸۰ هزار تومانی را برداشت کرد؟

در این مرحله امکان برداشت نقدی شارژ ۸۰ هزار تومانی وجود ندارد و این اعتبار با این هدف به یارانه خانوار‌ها اضافه شده که صرف خرید کالا‌های اساسی شود.

به گفته معاون رفاه وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی شروطی برای استفاده از این اعتبار گذاشته شده تا جای ممکن هزینه‌ها به سمت خرید سبد برود و مردم به ویژه دهک‌های پایین از این سبد استفاده کنند. بنابر این امکان برداشت نقدی شارژ ۸۰ هزار تومانی وجود ندارد و صرفا به شرط خرید ۷۰ درصد یارانه ۴۰۰ هزار تومانی این مبلغ را می‌توان جهت خرید کالابرگ اختصاص داد.

در صورت عدم خرید کالابرگ و مواد غذایی اعتبار شارژ ۸۰ هزار تومانی همان ماه از بین می‌رود، ولی ماه بعد مجددا به حساب سرپرست خانوار واریز می‌شود. یارانه ۴۰۰ هزار تومانی به قوت خود باقی است و فرد هر زمان که بخواهد می‌تواند آن را نقدی برداشت یا کالابرگ خریداری کند.

خرید در طرح کالابرگ الکترونیکی کاملا اختیاری است و خانوار‌ها می‌توانند به جای برداشت نقدی یا خرید کالابرگ، مبلغ یارانه خود را به شکل پس انداز در حساب نگه دارند تا با آن اقلام ضروری و مورد نیاز خانوار را تهیه کنند، اما استفاده از اعتبار ۸۰ هزار تومانی مشروط به این است که ۳۲۰ هزار تومان از مبلغ ۴۸۰ هزار تومان صرف خرید کالای اساسی پیش‌بینی شده در این طرح شود.

در حال حاضر دولت درصدد است که دهک‌های اول تا سوم را مشمول افزایش ۲۰ درصدی یارانه (۸۰ هزار تومان) کند که در فاز نخست، این طرح شامل اعضای تحت پوشش کمیته امام خمینی (ره) و سازمان بهزستی شده و سایر دهک‌های اول تا سوم به تدریج اطلاع‌رسانی می‌شوند و به این طرح می‌پیوندند.

منبع: ایسنا

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->